...ešte stále...a ja neviem,čo bude..
ešte stále cítim tú chuť žuvačky
v tvojich ústach,
neviem povedať,čo bude...
ešte stále vidím tieň
odchádzať
a ja stále neviem,čo bude dalej...
ešte stále cítim tvoju vôňu
na mojich veciach
a ja od zúfalstva nespím,neviem...
ešte stále ťa mám v hlave
prepletaného pomedzi myšlienky,
..stále neviem..čo bude..
nauč ma,čo bude dalej,
ked ty tu nebudeš,
nauč mi žiť a kde vziať nádej,
ked ja na našom mieste nebudem už tiež..
Přečteno 405x
Tipy 14
Poslední tipující: Juraj Hrom, radexk, Bíša, Psavec, Kyška, Simísek, veronicie, WAYWARD
Komentáře (6)
Komentujících (6)