Osud
Z prstýnku hádala jedná stará baba
řekla mi potichu,hmmm... čeká tě zrada.
Kašlu na rady od baby hádavý
Kašlu na zradu od života svého
Kašlu na strach z milování k
srdci Tvému...
Věřím na modré nebe
nevěřím však, že v noci zbledne
a bude mi do snu promlouvat.
Jako ta baba nebudu nikomu naslouchat.
Z dlaně si osud svůj přečíst nemohu
mám na ní jizvu a o tom tu mluvit nebudu.
Tak mou lásku přenech Osudu...
Buď budu Ta co kdy vyhrála
nebo zraněná a osud svůj prohrála...
Jak baba pravila...zrazená a tiše odtáhla.
Přečteno 504x
Tipy 20
Poslední tipující: Bean, Bíša, Giginka, Modrý Adept, Mounkey, lucajda89, Quigleika, Mbonita, nejsembásník, jedam, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)