V Labyrintu
tvého srdce smáčeného,
utápím se,
oděn spoře,
bez brnění mužnosti.
Padám na sedřená kolena
s prosbou
o odpuštění,
dnes, stejně jako včera.
Jsem nepoučitelná chyba
bez kontroly,
letící v turbulenci
tvých myšlenek.
Na cáru bílého papíru,
liniemi inkoustu,
já ti podepsal,
co nemůžeme znát.
Přečteno 488x
Tipy 17
Poslední tipující: Sunny, LaBiL, hanele m., malá čarodejnice wiggová netopýrková, Holis, Bíša, 6thSun, okapovaroura, kikis, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)