Anotace: tentokrát stručně,jasně:)
Malá, ale já dám Super tip!Takové miniaturky se mi prostě líbí, a ty to umíš!Moc dobře:)
14.02.2009 19:30:00 | Mounkey
Mbonita: původně to byl překlep...z ex libris vzniklo libres...jenze se mi to nakonec zdalo jako dobry napad..kdyz si doslovne prelozis ex-byvaly a libre-svobodny,volny...nakonec se tam perfektne hodi!i kdyz spanelstinu neovladam,ani nevim,jestli je toto spojeni realne???ale proste uz to tak necham:-)))
05.02.2009 14:08:00 | 5thelement