lady, chtěla bych to poslat petrovi, ale pochybuji, že by opravdu pochopil...
jak to děláš, že to umíš tak pojmenovat..?
17.02.2009 09:19:00 | annapetra
hm bosorka ...
bosá a horká ...
třeba mne není
až tak težké rozesmát ...
:-)
nejlíp to umí lidi,
co mě maji rádi ...
někdy stačí lístek
kousek sluníčka ...
ale taky někdy
pravda je,
že můj smích,
je jen jiná forma
deprese
03.02.2009 01:06:00 | Romana Šamanka Ladyloba