Mokré šlépěje.
Spěchal jsem za tebou, ač venku sněží,
nocí jsem klopýtal v rozmoklém sněhu.
Myslím, že o lásku tuto noc běží,
nabízím srdce jen za tvoji něhu.
Lůžko je vyhřáté teplotou těla,
chodcům dnes venku tak chladně je,
k tobě se přitulit-myšlenka smělá,
na prahu mokré jsou šlépěje.
Přečteno 585x
Tipy 19
Poslední tipující: Zasr. romantik, Holis, Jaromila, kikis, 6thSun, Jana M., Markéta Hl., Kapka, Lucie Teru, rezina, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)