ST! ne za momentální bolest, kterou z ní cítím, smutek, co na mě kouká... Za upřímnost, za skvělý závěr, za myšlenkovost, uvědomění si... Za pochopení a porozumění... tahle báseň v sobě hodně má. Řekla bych, že nejlepší, cos´ napsala. Je to téma, na které by se dalo hodně povídat a psát... téma věčné...
03.02.2009 16:53:00 | NikitaNikaT.