dva vnuci a dcera skvělá
(jistě bych i vnučku bral)
v bílém když šla do kostela
málem jsem se rozplakal
***
Jiří senior
04.02.2009 09:37:00 | j.c.
Touha po dítěti je hezky vypsaná.
Každé loučení je smutné i když je to třeba jen opodál,
půjdou jinou cestou. Jako my.
A stává se,že vztah k sobě je ještě vřelejší.
03.02.2009 19:54:00 | s.e.n
Jestli Ti synáček ještě dovolí,
tak dej mu pusu na (če)líčko,
však víš, že nepatří Ti z něho nic,
ani to jeho tělíčko
03.02.2009 09:24:00 | Romana Šamanka Ladyloba
..vše se stále opakuje..vždy si vzpomenu na svou maminku jak jí muselo být..tak kolikráte je teď mě..v myšlenkách ti hladím bolavou dušičku..
03.02.2009 09:24:00 | Tacca
maminko milá,
posílám pohlazení,
víš, nejspíš je Tvá dcera
další Víla - a pořád
trochu jako Ty :-)
03.02.2009 08:45:00 | Romana Šamanka Ladyloba