Jarní touha
Anotace: Dívám se z okna a myslím na ...
Ptám se samoty rána:
Proč hvězdná brána
v mlze se topí?
Proč slunce kopí
v únorový den
nedokáže vniknout prostorem
a zimní kout vymést paprskem jara?
Dvakrát jsem se ptala
a ptám se po třetí:
Proč ledové zajetí
vězní slova nevyřčená?
Tvá ústa dál němá
Jen na okraji střech rampouchy skrz
obrácené svíce
po větru posílají
kapky ledových slz
na jadérka slunečnice
Přečteno 338x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Dota Slunská, Pelican, Jana M., Markéta Hl., 5thelement, Quigleika, labuť
Komentáře (4)
Komentujících (4)