V zahradách
stíny v duši halí bolest poslední
jsi dáma
oděná nocí
jsi prokletí
ustarané tváře a tvé slzy
co nic neřeší
jsi skleněná
a tvé oči bez duší
strážci noci už tě hledají
skromní na čas
těžce dýchají
dotýkám se tvojí tváře
a ty spíš
nevěrná mému stínu
nic netušíš
Přečteno 438x
Tipy 20
Poslední tipující: Milásek, kakaoo, Meriel, spare, Jarin Kalin, Holis, Bíša, labuť, ni.va, dream in emptiness, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)