Kráska
Do závoje mlh zahalena
jako bys byla tajemná
ze všech žen nejkrásnější žena
tvá krása je až dojemná.
Tak krásná až se slzy hrnou
nad zjevením tvým do očí
a duši mám zas citu plnou
radostí srdce poskočí.
Však chvílemi jak byl bych u dna
srdce své nesmím nechat plát
tys žena krásná sladká svůdná
o tobě smí se mi jen zdát.
Co zdá se je prý jenom zdání
tvá krása mi však nedá spát
u tebe vyvolám jen pousmání
však přesto chtěl bych milovat.
Přečteno 503x
Tipy 16
Poslední tipující: ička, Jaromila, Holis, labuť, Mbonita, Kristine Clary-Aldringen, Kett, Markéta Hl., Krokodylekx, kuskus pruhovaná, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)