Moc se ti povedla, máš zvláštně zajímavý styl psaní ... který nutí přečíst si báseň buď znovu nebo ještě jednu další! :)
11.05.2009 23:12:00 | Anne Leyyd
ST!!Tak tahle mi vhnala slzy do očí....je prostě je báječná..jak kdyby byla odpovědí na některé otázky..opravdu krásná!
04.02.2009 19:50:00 | Giginka