Ano spíš bych to zařadila někam jinam:-)ale jinak myšlenka se mi líbí!a není to zase až tak špatný!to mi věř:-)
03.02.2009 22:38:00 | Mounkey
tak za prve, smajliky do poezie nepatri, ty si pis do smsek, od toho je tam mas, za druhe basen ma mit nejakou formu, znas tlacitko Enter?? je na klavesnici, za treti, basen se radi do slok ci sloupce, nikoliv do vet, jak to mas ty, pak je taky rytmus a dal a dal... takze, souhrn : snaz se, odslokuj to, dej si zalezet a pak si to prectu znova ...:)
03.02.2009 21:19:00 | saddova