Taková malá písnička jenom pro tebe...
Bejval jsem smutnej pán
teď kreslím prasklý džbán,
uvnitř je žlutý tulipán,
směju se do všech stran...
Láska ta mi oči zaslepila -
láska ta mi srdce zase otevřela...
prasklý džbánek jsi si Lásko zalepila,
žlutým tulipánem zkrásněla jsi celá.
Chci plný vlak tulipánů mít...
...Chci je s tebou házet z oken toho vlaku
při cestě svatební...
aby se cibulkama zaryly do země...
aby tam rostly -
aby tam kvetly spoustu dní...
a svítily i ve tmě...
...jako Tvoje láska kvete ve mě.
Přečteno 471x
Tipy 19
Poslední tipující: Holis, Bíša, vapiti, Lota, enigman, NikitaNikaT., Mounkey, Kubino 2, Dejfor, Mbonita, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)