Kapičky moudrosti(o lásce).
Anotace: Bez trošky štěstí nepoznáme pravou sílu lásky, bez kapky lásky nenajdeme pravý dar moudrosti, bez lásky a moudrosti se nedá rozpoznat zkutečné štěstí.
Sbírka:
Kapičky moudrosti.
Láska, jež zrodila se v křehké kráse,
tak jako slunce večer zapadá,
tak jako růže,věčně krásná zdá se,
bez citů vláhy rychle uvadá.
.......................................
Nestrachuj se tak o lásku,
že se co chvíli ztratí,
vypust ji jak houf bělásků,
tisíckrát se ti vrátí.
..............................
Vášeň jde ruku v ruce s kráskou,
jež v loži hodům prostírá,
žárlivost prý se rodí s láskou,
ne vždy však s ní i umírá.
..................................
Čím to, že člověk po lásce
bývá tak často žízniv,
ačkoli se ještě nenapil
nejedná pak nikdy střízliv.
.................................
Proč se ženo chováš
jako černá vdova?
Vždyť i "věrná láska"
jsou ti prázdná slova.
Pravá láska věrná
je jak javor v poli,
když mu větve řežou,
kořen nepovolí.
.........................
Lásku užívej třikrát denně,
nebraň se tomu umíněně,
orgasmem ukonči, co dlužíš jedné krásce,
je prý jak malá smrt, nicméně v krásné masce.
...
Přečteno 554x
Tipy 14
Poslední tipující: ota.pé, Zasr. romantik, Holis, labuť, Kyška, Kapka, Mbonita, 6thSun, Jana M., 5thelement
Komentáře (5)
Komentujících (5)