Je to jedno?

Je to jedno?

Anotace: Někdy je to těžké

Je jedno, jestli tu jsem nebo ne, ty mne stejně nevidíš
Než bys trávil čas se mnou, radši se k počítači usadíš
Tam s kamarády se bavíš, písmenka vyměňuješ
Jsou tajemství tvé, jež pečlivě ochraňuješ
Mně jsi je nepředstavil, ač moje všechny znáš
Lze si jen domýšlet, co asi ukrýváš
Mám prostě dojem, i když nejsem si jistá tím,
že ti v tvém životě už jenom překážím.
Autor Mirčaa, 04.02.2009
Přečteno 499x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, kudlankaW, jedam, jesterka, Rbb
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

Odhalení zastřené pravdy...

20.10.2017 16:19:01 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel