Minulou noc
Anotace: Zamilovanej jsem "byl".
Minulou noc já měl sen
ze všech snů nejhezčí
já v něm byl gentleman
a ty jsi byla jediný mý štěstí
Ráno jsem se probudil
a protonul do holých stěn
se slzami v očích pochopil
že to všechno krásný byl jenom sen
Já chci tě líbat
jen s tebou být
do očích tvých se dívat
ne jen o tom snít.
Přečteno 464x
Tipy 4
Poslední tipující: Unyle Pěl, Romana Šamanka Ladyloba, nejsembásník
Komentáře (2)
Komentujících (2)