Anotace: láska je prostě múza, která vás nutí křičet do celého světa, co cítíte.a hlavně se chce nechat vyjádřit tomu, ke komu ji cítíte...P.S. nebuďte přísní,jsem pořád jenom začátečník:)
Mě ty rýmy přišly takové.. říkankové až dětské. Od srdíčka sice je, ale forma nic moc.
19.07.2011 21:56:00 | Fanosh
Když jsi mluvila o tom začátečníkovi, mám pocit, že ses pěkně spletla :) byla to moc povedená, krásná a upřímná básnička! ST plným právem ;)
14.08.2010 17:14:00 | Anne Leyyd