Sobotní ráno
Anotace: Všem spoustu lásky poznání - v životě nejlépe žádná zklamání - to od srdíčka přeji - ať doteky lásky jen hřejí ...
Sobotní ráno, snídaně do postele,
květina k tomu, přesto to není milé.
Stydím se, že mě to vůbec netěší,
je to sic krásné, ale Tvé chování to neřeší.
Jak mě to hřálo, když jsem Tě poznala,
nyní je to "odpustek", v Tobě jsem se zklamala.
Mé srdce cítí a bije na poplach,
nemám již úsměv, stále jen strach.
...Ty jsi přítel? To je láskyplný vztah?
Říkáš, že miluješ, pro mě jsi ale krach...
....Promiň...
Přečteno 368x
Tipy 12
Poslední tipující: Giginka, Holis, Kapka, Petbab, Lilly Lightová, jedam, jesterka, Mbonita, Květka Š., Simísek, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)