Anotace: para mi amor
sdílím podobný názor, jako tady kolega podemnou, ale je to i tak interesant:o)
22.02.2009 10:07:00 | kikis
Třetí sloka to dílko trochu sráží, jinak by bylo perfektní..ale rozhodně je to tvoje dost dobrá věc!
K obsahu - mám stejný náhled, ono to za tu oběť stojí ;-)
04.02.2009 20:56:00 | Chancer