Soužení Štíra
Víš,když jsme tančili
na dlaních vesmíru,
ve stavu bez tíže,
chtěla jsem zastavit čas.
Ať zůstaneš mi napořád...
Víš, když jsme tápali
v bludišti osudu
až dojemně urputná
chtěla jsem svítit ti dál.
Vzdor věštbám hvězdopravců..
Tak v roji polopravd
já bláhová
sestoupila z mléčné dráhy
a moje srdce spočinulo v ledu.
Tak roztaj mé slzy
a zapal můj žal
i naše souhvězdí.
Ať někde v galaxiích zůstaneme věční...
Přečteno 449x
Tipy 12
Poslední tipující: 4LJFilip, Juan Francesco de Faro, Zasr. romantik, brooklyn, drsnosrstej kokršpaněl, kikis, Psavec, Jana M., hanele m., Kett, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)