Když láska umírá...
Anotace: To když bolí láska....
Když láska umírá,
tak svět se boří,
pak duje vítr,
spálený vítr z Tichomoří...
Když láska umírá,
tak drtí srdce jako Golem,
a pak zadrhne o pavučinu
-o to neviditelné sbohem....
Když láska umírá,
myslíš,že se vzdává?..
budu se za ni prát i dýchat,
i když to už ona nepoznává...
Přečteno 521x
Tipy 6
Poslední tipující: li-duše, Giginka, labuť, Kett
Komentáře (2)
Komentujících (2)