Nahota
Anotace: O lásce trochu jinak?!
Na podzim stromy svlékají listí
tak jako očima svlékám já Tebe
a jejich šaty padaj a šustí
a je,jako i nás,chlad potom zebe.
Spolu v tom listí za ruku brouzdáme
a nazí jsme jak ty stromy,
bez šatů snáz lásku poznáme
okolo stojí černé domy.
Jsou plné zášti a starostí
na dálku to z nich cítíš
stěží Tě někdo pohostí
stěží svou hlavu složíš.
S tou naší láskou jsme nazí zůstali
a nemáme kam jít,
těžko nás jiní by chápali
s tou nahotou musíme žít.
Přečteno 533x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, estrellita
Komentáře (1)
Komentujících (1)