Máš pravdu, sliby nejsou podstatné, slibovat umí každý, ale něco udělat a ne jen o tom mluvit, umí málokdo...
Chytne se...
06.02.2009 09:47:00 | malý lachtánek
Caracol... hodně jsi mi připomněla... ne moc věcí dobrých... ale nač dávat sliby, které se nedají splnit, proč slibovat, když člověk nedodrží. Proč sliby vzbuzují naději, jistou touhu, ale činy... ty jsou přecik víc... sliby se mají plnit... někdo si to ale neuvědomuje.
05.02.2009 22:04:00 | NikitaNikaT.