Bolest
Zavřu oči a hluk kolem nevnímám
Slzy splynou s deštěm a já umírám
Chci natáhnout ruce, dotknout se nebe
Rozevřít náruč a obejmout tebe
Proč nemám odvahu říct ti co cítím
Že jen s tebou je svět posetý kvítím
Chytám se o sítí své vlastní touhy
Ženu se ke zkáze, na práh vlastní zhouby
Láska mě jen rozežírá, pálí a ničí
Svět se mi hroutí a srdce bolem křičí
Přečteno 375x
Tipy 13
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, alexx, Lenullinka, Seanko, Monsignore, 5thelement, Ammazonic, zena
Komentáře (5)
Komentujících (5)