Stulit se a spát
Anotace: ještě kousek tomu chybí
Já chtěla bych se stulit
a s tebou spát,
chtěla bych slyšet,
že mě máš i rád.
Nechci být holka na hodinu,
chci to znát a vědět na rovinu.
Přečteno 525x
Tipy 5
Poslední tipující: WAYWARD, Monsignore, 5thelement, Lilly Lightová
Komentáře (4)
Komentujících (3)