Plesová sezóna

Plesová sezóna

Anotace: ...

Sbírka: Tisíc střípků citu

Střípky hvězd
mi kolují
v sdečním oběhu,
nechám se vést
za ruku,
nedám se do běhu,
protože Earl Grey není dobré palivo
a vrabčí tance nemaj´správnej rytmus,
počkám si, klidně běž si na pivo,
já se zatím naučím ty kroky.

Tak za půl oběhu
se slunce
slituje a vyjde.
Pokleknu do sněhu,
odhodím mince,
jinak to nejde,
protože z čaje ještě nikdy nikdo nezblbnul
a tančit se už asi nikdy nenaučím,
napíšu šek na nic celá dvacet nul
a půjdu se učit.
Autor voedor, 06.02.2009
Přečteno 450x
Tipy 10
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Churry, Jana M., Markéta Hl., Mbonita, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

znám pár čajomilů co tančí...

06.02.2009 13:39:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel