Naděje
Anotace: Pokolikáte už mám otevřít své srdce když mě do něj stále někdo bodá...
Co je to?
Co to slyším?
Mám otevřít?
Vždyť už fičím!
Venku sněží,
pěkná zima,
mám rád teplo,
mezi svýma.
Bojím se novot,
život mění,
za lásku,
dal bych jmění!
Mám ustoupit?
Jít ke dveřím?
Srdcem svým,
stále si tě měřím!
Bojím se,
strach mám,
bojuješ,
klíč ti dám.
Zasluž se,
má milá,
aby za rok byla,
láska živá...
Přečteno 449x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Tacca, BARBYE, kikis, Mbonita, nejsembásník, Lilly Lightová
Komentáře (5)
Komentujících (5)