Nemá to cenu
Chceš-li si se mnou
na lásku hrát
Pak svou práci
asi nemáš moc rád
Co za nevinným pohledem
se skrývá
Láskou srdce zlomené
málo citu v něm zbývá
Obrať své kroky
jinou cestou se dej
Nikdy mě nepoznat
si usilovně přej
Nohy mě zradili
do nitra země padám
Poslouchej co říkám,
neodporuj dobrým radám
Nejsem holka pro lásku
tak se s tím snaž smířit
Měl bys šípem svým
už na jiné srdce mířit
Amore, Amore,
ty jasný zrak přeci máš
Na mé srdce vyprahlé
málo střeliv máš
Přečteno 392x
Tipy 20
Poslední tipující: Lady L, mafiiiie, kejtyyy, alexx, Holis, zlomený a nanicovatý -__-, Psavec, stanislav molski polone, Mbonita, Seanko, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)