Královna múz
Anotace: Je moje a já jsem její
Zahlédl jsem jí
překrásnou krásku
na první pohled
poznal jsem lásku
Ruce mé zvědavé
doteky vlahé
laskám svým pohledem
to tělo nahé
Hledám já od ní
v srdci svém klíč
kupředu pohání
mé bytí chtíč
Přivoním k její
překrásné vůni
omámí, rozjásá
rozkoší stůni
Přikládám své rty
na kůži její
chuťové buňky
ódy jí pějí
Zkoumám svým jazykem
božské to chutě
celou svou myslí
lásko obejmu tě
Ty jsi múz královna
co v mém srdci byla
krásná a líbezná
čajová víla
Přečteno 504x
Tipy 11
Poslední tipující: Špáďa, Romana Šamanka Ladyloba, Holis, Psavec, Mbonita, labuť, 1dvatri
Komentáře (4)
Komentujících (4)