Anotace: ..pro každého jiné..
O bílé paže tvé, ve vlasech o stuhy
znaven den včerejší zapřel své ostruhy
tuší, že jednou byl, nebude podruhý
roztál již, ponořen vypité do struhy
***
Jiří senior
11.02.2009 11:18:00 | j.c.
Nový den zas se i pro ní narodí, aby nakonec opět zemřel.
(Robot říká: USI? A já mu odpovídám: Nejsem :-)
08.02.2009 02:36:00 | Špáďa
Dobré obraty, pro mne docela hodně myšlenkové veršíky... líbí se mi obsah.
07.02.2009 20:42:00 | NikitaNikaT.