ahoj, dik za navstevu, ja bych si dovolila mit namitku. Udelala bych neco s formou basne, me takto sepsane vety spise odrazuji od cteni, spis bych to odslokovala...
07.02.2009 23:11:00 | saddova
čas bohužel nejde vrátit, neupírej se k minulosti, ale hled do budoucna.. s nadějí
07.02.2009 21:47:00 | Caracol
Moc pěkné, kdo přeje bude mu dopřáno. Ten čas tak letí, dočkáš se, si mlaďounká a život máš před sebou. Já vím, že tě to bolí.
07.02.2009 21:33:00 | Seanko