V kleci...
Anotace: Zapomněl jsem mít tě rád...
Naše láska byla vřelá,
zrodil jsem se z tvého těla.
Stavěl jsem si život ze snů,
však za pár let jsem z výše klesnul
a zapomněl jsem rád tě mít.
Teď se smím jen omluvit.
Už nechci být jen ptákem v kleci.
Hořel jsem, dnes hořet nechci.
Přečteno 373x
Tipy 4
Poslední tipující: Actafool, Emira
Komentáře (1)
Komentujících (1)