Tančím
Vzpřímeně stojím uprostřed
sálu.Hudba proniká do duše
sváru...Já tančím tanec lásky
sama,pomalu ale ráda.
Prosím, zhasněte ať mé tělo
tma obepne,tak pevně že ani
nadechnout mně nenechá.Tančím
ráda,ale sama,nikdo se ke mně
nepřidá.
Tanec je hra dvou těl
každý muž by u sebe svou
ženu chtěl a požádat jí o
tanec...Zadejte se prosím
Přečteno 497x
Tipy 13
Poslední tipující: Seanko, Bean, lucajda89, Mounkey, jedam, kikis, Giginka, Lilly Lightová, Mbonita
Komentáře (5)
Komentujících (5)