Umně popsané příjemné "útrapy" Tvého věku. Časem budou se různit, tu sílit, tu se mírnit či vytrácet a tak pořád dokola, dokud "definitivně" nezakotvíš.
12.02.2009 02:47:00 | Špáďa
Roztanči mramor, donuť ho milovat, hmm...je mi to blízké...ale nevím z jakého úhlu pohledu...ovšem hezká báseň.
10.02.2009 15:14:00 | kikis
Zdravím nováčka mezi modrásky. Na rozjezd je to pěkná báseň. Dávám Ti tip.
08.02.2009 19:11:00 | Lilly Lightová