Anotace: myslím, že není co dodávat...
Taky mě zaujaly ty hranic prahy.
Je zvláštní, že do tak krátké básničky se vtěsná něco, co může trvat měsíce... Drž se!
27.02.2009 13:24:00 | Tracy Beakerová
Pěkné dílko, připomíná mi to jednu kresbu, která vyjadřovala, že člověk je někdy ovlivňován okolím, až dojde k loutkoponičení, ale nedej se, to ti za to nestojí! :o)
12.02.2009 16:08:00 | kikis
"hranic prahy" toto spojení se mi velmi líbilo, je to neobvyklé, ale dobré. Tipová!
11.02.2009 06:49:00 | Lilly Lightová