Nevzdávej se a bojuj, žiješ jen jednou a ta pravá láska na Tebe určitě čeká!...jdi jí naproti
08.02.2009 20:44:00 | labuť
Děti jsou radost a ty Ti nikdo nikdy nevezme... jednou se sice rozletí, za svým štěstím, pořídí si svoju rodinu, ale ty a manžel, budete vždy pro ně rodiči... ať už budete jek Vy, tak oni... kdekoliv. Někdy láska nende, jak chceme, ale... štěstí stále na Vás čeká...
08.02.2009 15:16:00 | NikitaNikaT.