Přiznám se, moc se mi to nepovedlo. Vyjádřit co jsem chtěl, chce určitě více.
09.02.2009 04:32:00 | Hombre
Asi to nebude zrovna zdvořilé, jenom se mi tam příliš nelíbí to dvojité tvé v poslední sloce, u toho šafránu mi to tam přijde trošku nadbytečné, ale nevím, jestli tam není z významového hlediska.
Dost ale pseudorozborů, jinak se mi verše opravdu velmi líbí.
08.02.2009 22:10:00 | CorrimsonTom