Buď vítán
ať po říji jsi jelen
či santaklausův sob
co dosud neodvelen
buď vítán
značenou kdo zvládněš trasu,
kdo trasu zvládneš bez kompasu
buď vítán dvojnásob
===
Jiří senior
09.02.2009 17:28:00 | j.c.
Možná, že ani krajkoví
netuší, co cítí žena,
žena to nahlas nepoví,
i když je zcela obnažena...
09.02.2009 11:07:00 | zzlatý
bloudění to krajinou snů
krásné je
muže láká
ženy zahřeje
a naděje na cestu do nebes
pořád ještě je
ST
krásný,jemný,dráždivý text.
09.02.2009 07:33:00 | Mbonita
Hmm...krásná básňa,to říkám otevřeně,jako starý turista
mám rád kopce a ůdolí,vrcholy i do klína pohledy...:o)
08.02.2009 23:21:00 | jedam
Krásná romantická přírodo!
Ty sama víš po čem tulák touží.
Nádherná je naše země.
08.02.2009 22:03:00 | Paulín