Plamínek lásky.
Procházím měsíční krajinou
v hloubi mé duše.
Pustou a zničenou
však srdce dál tluče.
Přecházím přes temné zákoutí
nehezkých vzpomínek,
tu najednou v dálce
zahléd jsem Tebe,
překrásný plamínek.
V dlaních mích plamínek
domů si nesu
a štěstím naplněn
celý se třesu.
Hluboko v srdci
plamínek hoří,
již nikdy nezhasne,
láska jej tvoří.
Můj krásný plamínku,
duši mou hřej,
nejednu vzpomínku životu dej.
Přečteno 609x
Tipy 8
Poslední tipující: Lioness, Kapka, jedam, Mbonita, Paulín, labuť
Komentáře (5)
Komentujících (5)