Anotace: láska v černobílém... bláznovství.
Tvým stylem jsi mne velice blízká. Asi, s dovolením, máme hodně společného. Opět potlesk na otevřené scéně !!!!!!!!!! Tvůj čtenář jarynbacin. Děkuji. Děkuji.
06.10.2005 08:35:00 | jarynbacin
Co opět povědět mám moje milá básnířko??:) Je to nádherný..skvost mezi skvosty:)
05.10.2005 21:02:00 | makretka
krásná básnička. vždycky tady váhám, co psát, abych nepokazil tu krásnou chvilku, co mám z tvejch veršů.
05.10.2005 20:44:00 | kulishak
Ježiši, děkuji.
Píšu od srdce..., ale že se to ještě někomu navíc i líbí, je milé :-)
05.10.2005 18:27:00 | Jasmin de Paris