Anotace: Básnička tentokrát od mého přítele kterou jsem dostala během těžké chřipky,doufám že se vám bude líbit tak jak mě.
Dávám ST! Aj mě se občas esemesková láská týká... takže se mi to líbí a něco podobného, ve stejném slova smyslu, dostávám SMSsky aj já...
09.02.2009 23:34:00 | NikitaNikaT.