A možná tě miluji....
Anotace: Jenže láska bolí...láska lidi pokládá na kolena...a láska je slepá...a já už tohle všechno chápu
Oblaka,
z marihuany...
Nemyslet,
na zítřek mě tolik baví...
Polibky se solí,
více než zabolí....
Když miluji tě,
neznamená NIC...
Tak o to víc,
je bolesti...
Pocity marnosti,
a zklamání...
Jedné holčičí duše,
a když krev z ruky....
Dopadá na zem,
je mi jasné, že my dva se nikdy nenajdem...
Připoutáni provazy,
přátelství...
Láskou,
i nenávistí...
A víš tolik bolí,
číst ve tvých očích...
A poslouchat,
co mi říkáš...
A víš tolik bolí,
nebrečet...
Když,
jsem ti nablízku...
Protože city,
ach ty podělaný city....
Jsou příliš hluboký,
lásko....
A tolik bolí,
myslet na to...
Co se mezi námi stalo,
když vím, že to byl omyl....
A tak raději sbohem,
nechej mě jít vlastní cestou, zlato...
Nebo nebudu už nikdy,
mít sílu stát na vlastních nohou...
Přečteno 390x
Tipy 9
Poslední tipující: fuu, Kapka, Oťas, kikis, Lota, WAYWARD, Kyška
Komentáře (5)
Komentujících (5)