Bezedná hrstka
Anotace: Touhou procházím skrz svůj vlastní nepopsaný stín..
Uprostřed svého stínu
Kráčím sem a tam..
Ty v bezedné hrstce soli
Stojíš stále sám.
Touhou procházím
skrz stín
A tebe pohlcuje
vzdušný splín
Bojíš se,
Že uteču snad?
Nemysli si..
Nejsem jen falešný had!
Utíkám do černo – bílé
Mlhy,
Kdežto ty..
Tančíš v záři duhy
..S bublinou strachu z touhy..
Kráčíš uprostřed svého stínu sem a tam?
Klid.
Jsi v bezedné hrstce soli stále sám.
Ale jednu věc v podvědomí
Víš
A to,
Že ještě pořád sníš.
Přečteno 371x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, snupicek, labuť, WAYWARD, Kubino 2, Petbab, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)