Tak fakt nemám rád lidi, co uměj jen kazit, tak třeba tato báseň měla 87% a teď má 67%, divný, že? Prostě lidi jsou zlí a sobečtí (nebudu sprostej, nestojí mi to za to!... parchanti!)
24.10.2005 19:04:00 | D.Angel
Manon, tak takového autora opravdu neznám. Možná nějaká podoba z někým určitě bude, přece nikdo není originálni, každého přece něco ovlivňuje.
06.10.2005 16:53:00 | D.Angel