Anotace: Láska věčné téma, života. Je cestou, která nás dovede tam odkud jsme vyšli...
lady, tak tahle mě rozplakala nad tvrdostí srdce,o které jsem kdysi dávno nic nevěděla...
vím to, a tak čekám až se konečně v prach obrátím
17.02.2009 08:06:00 | annapetra
Být v lásce skálou, abo se láska v skálu proměnit... má svůj význam a kouzlo... vždyť skála je pevná, tak jako pouto lásky... ovšem nesmí se nikdy proměni na zchladlý kámen... pak pouta nikdy neopadnou, člověk ztratí jistou svobodu.
13.02.2009 23:20:00 | NikitaNikaT.