Vzdávám...
Vzdávám se noci jenž mě má v moci,
vzdávám se snům, potmě, bez pomoci,
vzdávám se době probuzen v hrobě,
vzdávám se všech požitků, vzdávám se Tobě.
Vzdávám se slunci, obloze co střeží,
horkému létu, kde v červenci sněží,
vzdávám se času, minuty se vlečou,
vzdávám se hořkým slzám - po tváři tečou.
Vzdávám se cestám, nepoznaným krajům,
silnicím, rovinám, abstraktním tvarům,
nadějím krásných dní vzdávám se svolně,
vzdávám se i pocitu cítit se volně.
Vzdávám se a klečím při poslední zteči,
vzdávám se a brečím, vzdávám se své řeči,
vzdávám se veršů, které držím v sobě,
vzdávám se všeho, všeho kvůli Tobě.
Přečteno 746x
Tipy 4
Poslední tipující: TetaKazi, carodejka, kikis
Komentáře (3)
Komentujících (3)