Záleží mi na tobě
Nevím čím vyjádřit,
jak moc pro mě znamenáš.
Až budu moci s tebou být,
doufám,že kousek z tebe mi dáš.
Snad ten malý plamínek,
co v srdíčku mám,
jen tak neuhasne.
Už nechci být sama a ty sám,
vždyť všechno je tak jasné.
Komentáře (2)
Komentujících (2)