NADČASOVÁ
Anotace: co mě nezabije, to mě posílí. i když někdy...
buď sám v sobě
nevíš co chceš
běž ještě dál,
planinou se projdi dál
neb plamenem jsi spálil poušť
slovem jen ublížíš, napravit však nelze nic
lež a podlost, to chléb dnešního dne
škoda, že nemiluješ
a jen lichě píšeš
Přečteno 475x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)