Chybíš mi
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=gPIr__d91uI hudební kulisa,pro Taru
Chybí mi
tvoje názory
které jsou ostré
jak nabroušené meče
chybí mi
tvá
beraní tvrdohlavost
kterou máš
chybí mi
něžné a tiché
rozhovory u kávy
údery strun při líbání
chybí mi
jižanská krev
v soubojích
s divokými býky
chybí mi
když
zpíváš si
mezi barevnými stromy
v magickém altánku
za sedmero horami
za sedmero lesy
za sedmero řekami
chybí mi
když
jen tak
brnkáš si prsty
na struny kytary
ve svém vlastním světě
------------------------
jaro se vrací
sníh mizí
slunce
z dalekého východu
po dálnici přijíždí
stopaři na něj čekají
kouzlo k životu
které ti vidím
v diamantových očích
to mi dneska schází
čokoládový polibek
mezi vločkami kávy
o němž sním
na sněhovém polštáři
--------------------------
chybíš mi……lásko
Přečteno 592x
Tipy 62
Poslední tipující: Sýkorka07, Noc17, Larey, PPetrushka, Laivindia, symphonicsoul, Princezna.Smutněnka, BArBArKO, Holis, confused.princess, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)